Hlavní stránka  >  Dům, bydlení  >  Potravinářské výrobky  >  Nápoje  >  Sirupy, šťávy  >  Kitl Syrob Bio Pomeranč s dužninou pro domácí limonády 500 ml
Nabízíme pouze zboží skladem

Kitl Syrob Bio Pomeranč s dužninou pro domácí limonády 500 ml

-8%

Kitl Syrob Bio Pomeranč s dužninou pro domácí limonády 500 ml
Naše cena
152.5 Kč s DPH 
Ušetříte 13.6 Kč (8%)
Cena před slevou
166.1 Kč s DPH
Skladem:   1-5 ks
Tento produkt není možné samostatně zakoupit.
Početks
Dotaz na prodejceHlídat cenu
Aktuální cena produktu je 152.50 Kč s dph
  Oznámit, až cena klesne pod    Kč s dph
  Oznámit každou změnu ceny
Váš e-mail  
Zaslat dotaz
Jméno:
Email:
Telefon:
' '
Opište kód:
Dotaz:
Sdílej
Kód:2008663
EAN:8595251001729
Značka:Kitl®  (web)
Kitl®
Popis produktu
Typ produktu:Přírodní produkt

Pomerančový sirup Kitl obsahuje opravdu vysoký podíl ovocné složky. Na výrobu 100 ml sirupu používáme 108 ml šťávy z pomeranče a pomerančové dužniny. Je hustý a má skvělou chuť. Lze ho použít na přípravu domácích limonád a koktejlů.

Naprostá většina Citrusů, které se na světě sklidí, jsou pomeranče. Nejde ale o původně divoké ovoce, nýbrž výsledek křížení Mandarinky a Pomela. Jako první zmínili pomeranč staří Číňané ve 4. století. O jeho rozšíření do Evropy se zasloužili Maurové, kteří jej přivezli na území Španělska. V 10. století se za pomoci složitých zavlažovacích systémů začal pomeranč pěstovat ve velkém. Rozmachu se dočkal spolu s rozšířením zámořských plaveb. Námořníci trpící nedostatkem vitamínů jej brali na palubu a zasloužili se tak o jeho rychlé rozšíření i na americký kontinent. Evropští šlechtici budovali při svých sídlech oranžerie jako výraz přepychu. Nejznámější je Oranžerie Ludvíka XIV. ve Versailles.

Použití

Užívá se jako osvěžující nápoj nebo na dozdobení dezertů. Hotovou domácí limonádu doporučujeme ozdobit plátkem Citronu nebo lístečkem čerstvé máty. Kitl Syrob lze s úspěchem použít i v míchaných alkoholických a nealkoholických nápojích. V zimních měsících jej můžete také zalít horkou vodou nebo jím osladit teplý čaj.

Dávkování
Pro přípravu domácích limonád řeďte nejlépe s kvalitní vodou v poměru 1:10, pro přípravu horkých nápojů v poměru 1:8.

Skladování
Skladujte v chladu a temnu. Bylinné výtažky mohou sedimentovat, případný zákal nebo pěna nejsou na závadu a podtrhují přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 30 dnů. Baleno v ochranné atmosféře dusíku.

Složení

Cukr, Pomerančový Koncentrát (Citrus x sinensis, 14%), Pomerančová dužnina (Citrus x sinensis, 6%), regulátor kyselosti: Kyselina Citronová, Vitamín C, konzervant: Sorban draselný, přírodní pomerančové aroma.

Energetická hodnota 1433 kJ/341 kcal, Tuky < 0,1 g, z toho nasycené Mastné kyseliny < 0,1 g, Sacharidy 82 g, z toho Cukry 82 g, bílkoviny < 1 g, sůl < 0,1 g, Vitamín C (kyselina L-askorbová) 40 mg (50%*).

Upozornění

Informace pro diabetiky: výrobek je možné v omezeném množství a po konzultaci s lékařem užívat diabetiky 1. i 2. typu, musí se ale započítat do denního příjmu energie.

KITL SYROB – PRO ZDRAVÉ DOMÁCÍ LIMONÁDY

Kitl Syrob jsou vynikající husté sirupy vyráběné podle tradičních domácích předpisů. Mají lahodnou chuť a jsou ideální pro přípravu domácích limonád, horkých nápojů i k ochucení koktejlů nebo různých dalších drinků. Syroby se vyrábí z čerstvých bylin v BIO kvalitě. Rostliny zpracováváme za studena, díky tomu jsou sirupy bohaté na látky zdraví prospěšné, Aromatické a chuťové.

Proč se sirup jmenuje Syrob?
Chtěli jsme vyrábět bezový sirup tak, jak se po staletí v domácnostech vyráběl a jak si jej mnozí dělají dodnes. Šli jsme do turnovského muzea za paní ředitelkou Vladimírou Jakouběovou, etnografkou a spisovatelkou, zda by pro nás v archívech neměla nějaký starý recept. Měla - jmenoval se "Syrob z černobejlí". Jak už je asi podle názvu pro černý bez jasné, recept pochází z Podkrkonoší a náš Syrob se tudíž nemohl jmenovat jinak.

Proč si koupit Syrob?
Nejlepší sirup na světě je ten, který si sami uděláte doma.

Nicméně, je to poměrně pracné a zdlouhavé, zašpiníte si u toho celou kuchyň a spotřebujete spoustu elektrické energie. Rostliny jsou k dispozici jen během části roku. A konečně, ne pokaždé se vám sirup povede, občas se ve sklepě zakalí, nedej-li - láhev zkvasí a vybuchne.

Takže pro všechny, kteří nemají čas nebo sílu si sirupy vyrábět doma, nabízíme druhé nejlepší sirupy na světě. Celoročně a ve stálé špičkové kvalitě.

Recyklujte Kitl lahve. Stačí je tak, jak jsou hodit do kontejneru na barevné sklo. Podle vyjádření sklárny opravdu není nutné z lahve odstraňovat ani papírovou etiketu, ani víčko. S obalem si bez potíží poradí.

Zákaznické recenze
Nebyly nalezeny žádné recenze.
Diskuze k produktu
Diskuze k: Kitl Syrob Bio Pomeranč s dužninou pro domácí limonády 500 ml

Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvěk

Popis produktu
Zákaznické recenze
Typ produktu:Přírodní produkt

Pomerančový sirup Kitl obsahuje opravdu vysoký podíl ovocné složky. Na výrobu 100 ml sirupu používáme 108 ml šťávy z pomeranče a pomerančové dužniny. Je hustý a má skvělou chuť. Lze ho použít na přípravu domácích limonád a koktejlů.

Naprostá většina Citrusů, které se na světě sklidí, jsou pomeranče. Nejde ale o původně divoké ovoce, nýbrž výsledek křížení Mandarinky a Pomela. Jako první zmínili pomeranč staří Číňané ve 4. století. O jeho rozšíření do Evropy se zasloužili Maurové, kteří jej přivezli na území Španělska. V 10. století se za pomoci složitých zavlažovacích systémů začal pomeranč pěstovat ve velkém. Rozmachu se dočkal spolu s rozšířením zámořských plaveb. Námořníci trpící nedostatkem vitamínů jej brali na palubu a zasloužili se tak o jeho rychlé rozšíření i na americký kontinent. Evropští šlechtici budovali při svých sídlech oranžerie jako výraz přepychu. Nejznámější je Oranžerie Ludvíka XIV. ve Versailles.

Použití

Užívá se jako osvěžující nápoj nebo na dozdobení dezertů. Hotovou domácí limonádu doporučujeme ozdobit plátkem Citronu nebo lístečkem čerstvé máty. Kitl Syrob lze s úspěchem použít i v míchaných alkoholických a nealkoholických nápojích. V zimních měsících jej můžete také zalít horkou vodou nebo jím osladit teplý čaj.

Dávkování
Pro přípravu domácích limonád řeďte nejlépe s kvalitní vodou v poměru 1:10, pro přípravu horkých nápojů v poměru 1:8.

Skladování
Skladujte v chladu a temnu. Bylinné výtažky mohou sedimentovat, případný zákal nebo pěna nejsou na závadu a podtrhují přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 30 dnů. Baleno v ochranné atmosféře dusíku.

Složení

Cukr, Pomerančový Koncentrát (Citrus x sinensis, 14%), Pomerančová dužnina (Citrus x sinensis, 6%), regulátor kyselosti: Kyselina Citronová, Vitamín C, konzervant: Sorban draselný, přírodní pomerančové aroma.

Energetická hodnota 1433 kJ/341 kcal, Tuky < 0,1 g, z toho nasycené Mastné kyseliny < 0,1 g, Sacharidy 82 g, z toho Cukry 82 g, bílkoviny < 1 g, sůl < 0,1 g, Vitamín C (kyselina L-askorbová) 40 mg (50%*).

Upozornění

Informace pro diabetiky: výrobek je možné v omezeném množství a po konzultaci s lékařem užívat diabetiky 1. i 2. typu, musí se ale započítat do denního příjmu energie.

KITL SYROB – PRO ZDRAVÉ DOMÁCÍ LIMONÁDY

Kitl Syrob jsou vynikající husté sirupy vyráběné podle tradičních domácích předpisů. Mají lahodnou chuť a jsou ideální pro přípravu domácích limonád, horkých nápojů i k ochucení koktejlů nebo různých dalších drinků. Syroby se vyrábí z čerstvých bylin v BIO kvalitě. Rostliny zpracováváme za studena, díky tomu jsou sirupy bohaté na látky zdraví prospěšné, Aromatické a chuťové.

Proč se sirup jmenuje Syrob?
Chtěli jsme vyrábět bezový sirup tak, jak se po staletí v domácnostech vyráběl a jak si jej mnozí dělají dodnes. Šli jsme do turnovského muzea za paní ředitelkou Vladimírou Jakouběovou, etnografkou a spisovatelkou, zda by pro nás v archívech neměla nějaký starý recept. Měla - jmenoval se "Syrob z černobejlí". Jak už je asi podle názvu pro černý bez jasné, recept pochází z Podkrkonoší a náš Syrob se tudíž nemohl jmenovat jinak.

Proč si koupit Syrob?
Nejlepší sirup na světě je ten, který si sami uděláte doma.

Nicméně, je to poměrně pracné a zdlouhavé, zašpiníte si u toho celou kuchyň a spotřebujete spoustu elektrické energie. Rostliny jsou k dispozici jen během části roku. A konečně, ne pokaždé se vám sirup povede, občas se ve sklepě zakalí, nedej-li - láhev zkvasí a vybuchne.

Takže pro všechny, kteří nemají čas nebo sílu si sirupy vyrábět doma, nabízíme druhé nejlepší sirupy na světě. Celoročně a ve stálé špičkové kvalitě.

Recyklujte Kitl lahve. Stačí je tak, jak jsou hodit do kontejneru na barevné sklo. Podle vyjádření sklárny opravdu není nutné z lahve odstraňovat ani papírovou etiketu, ani víčko. S obalem si bez potíží poradí.

Nebyly nalezeny žádné recenze.
© 2014 VMD Drogerie, Parfumerie CZ